Inredning & design Inredningsprylar

Testund och jakt på ny tekokare…

tekokare1

 

Nu har jag vilat en liten stund, men sova är fortfarande svårt. Ändå har jag sovit dåligt i natt också, så jag trodde verkligen att jag skulle få ett par timmar nu, men icke! Så jag steg upp och satte på en kanna te i stället. Jag berättade för inte så längesen om ett fantastiskt te med smultonsmak som min lillebror hade köpt och som jag fick med mig litegrann hem av för att testa. Nå, nu har jag i allafall köpt mitt eget och så här ser det ut. Fullkomligt tokgott och helt klart min nya favorit!

 

 

 

 

 

 

 

tekokare2

 

Tyvärr så har vår vattenkokare börjat sjunga på sista versen och det händer titt som tätt att den ger ifrån sig både blixtrar och ljud som jag tycker låter mer än lovligt hotfulla, så vi har börjat se oss om efter en ny. Själv vill jag ju ha den här. smiley Alessis vattenkokare med den lilla klassiska fågeln framme i pipen, som visslar när vattnet kokar. smiley Jag är mest förälskad i den vita, tycker den är så himla fräsch.

tekokare3

Men den finns i ett par färger till. Vilken skulle du ha valt? Jag tycker det är ursvårt, för även dessa två är toksnygga tycker jag.

tekokare4

Alessis produkter får du tag på i flera olika designerbutiker, men på Ambiente Direkt finns största delen av Alessis sortiment, och det finns mycket att tråna efter där, tro mig. smiley

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...