Inredningsprylar

Vackra kak- eller förvaringsburkar från Greengate/Syster Lycklig

boss-o-nikki1

 

God morgon på er, lite mer rimlig tid den här gången. *s*

 

Fast själv har jag dock varit vaken sedan sist jag var här inne och babblade. Det blev ingen mer sömn, bara lite vila en timme till. Men efter det gav jag upp, jag hade inte tålamod att ligga kvar och glo i sängen när jag ändå var klarvaken.

 

Idag får min lillasyster Nikki och hennes lilla chihuahua Boss stå för morgonbilden. Jag var bara tvungen att stjäla den här på hennes blogg när jag hittade den där i natt, såå himla mysig och kärleksfull! 😀 Och dessutom kände jag igen mig själv och Loxy så väl i den här bilden. Precis så ser det ut här varenda morgon också. =))

 

cutecolorsloveicon1

 

Nu ska jag ta hand om alla mina kakor och bullar från igår tänkte jag. Jag kommer att få packa om hela frysen för att få plats med dem (varför har jag en sån himla liten frys för?!!) och kakorna ska fyllas i burkar som jag inte har…haha! Jo, nån burk har jag väl, men jag skulle vilja ha fler. Jag har några absoluta favoriter som jag har funderat länge på att beställa och det lutar starkt åt att det blir någon av dem.

 

roseberry_5388

Underbara burkarna Roseberry i rosa, blått och grönt från Greengate/Syster Lycklig är det självklara förstahandsvalet. Liten burk 89:-, mellanstorleken 99:- och den stora burken 109:-

 

syster-lycklig1

 

Förvaringslådorna ”Molly” i blått eller vitt är väl egentligen inga kakburkar, men det tycker jag ändå att man kan använda dem till, även om den stora kanske rymmer en väldans massa kakor. *s* Antingen kan man ju välja att plocka bort skylthållaren på sidan, eller kanske till och med sätta en liten lapp där med namnet på vilka kakor burken innehåller. 🙂 Den lilla burken kostar 169:- och den stora 329:-, även dem från Greengate/Syster Lycklig.

 

syster-lycklig2

 

Ytterligare en av Greengates vackra förvaringsburkar som jag upptäckte alldeles nyligen, är ”Abigail” i ljust syrénlila. Den här finns också i två storlekar, där den lilla kostar 169:- och den stora 269:-

Även dessa hittar du på Syster Lycklig.

 

cutecolorsplantflower41

 

Någon av de här burkarna kommer nog snart att få flytta in på våran köksbänk och fyllas med färgglada kakor. 😀

Vi får väl se vilken av dem det blir. =))

 

Nu ska jag sätta på kaffekannan och plocka fram lite nybakat här, för snart dyker Håkan och kanske även kompisen Jonas upp. Han hjälper Håkan med skjuts idag när han ska besiktiga sin son Nicklas motorcykel. Och så har jag bjudit hit mamsen på en kopp kaffe med kanelbulle också, så även om vi inte sagt någon tid så brukar hon dyka upp vid den här tiden, när hon kommer tillbaka från morgonpromenaden med Pellisen.

 

Må så gott alla därute, och försök att inte blåsa bort. 😉

På återseende lite senare!

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(5) kommentarer

 1. säger:

  vilken fin sida du har!

 2. säger:

  Indra-
  Hallå där söta du!

  Ja, den här helgen har inte varit rolig hela tiden det vill jag lova, men jag ser att du har haft likadant. Men det är tur att man snabbt glömmer hur ont man har haft. Imorgon är det dags för rond 2!

  Har också kollat vad du har haft för dig med lite sockerkaksbak, tvättning och massor av bilar och motorcyklar. (härligt)

  Kram på dig och ha en fortsatt härlig dag.

  Nettisens

 3. jag gillar verkligen dom där burkarna! Har länge sneglat på dom, men så ska man ju ha pengar oxå… å det har man ju inte alltid (grr)…

  Mysig ”morron-bild” oxå (ler)

  ha de toppen, kram

 4. säger:

  Jättefina kakburkar, kakfat är ju onödigt för de kan man ju sätta på bordet som de är.

  Önskar dig en skön kväll
  Kram

 5. säger:

  Vilken mysig bild på Boss! Så ser det ofta ut här också 🙂 Och vilka fina kakburkar! Helt i min smak. 🙂

Kommentarer är stängda.