Allmänt

Spontan kakfest idag! ;-)

fikadags12

 

Hej på er därute i kvällen! 🙂

 

Det börjar bli dags för sängen för mig, men jag var ju tvungen att kika in en sväng först och kolla läget här inne. 😉
Det blev en ganska intensiv dag idag också visade det sig, men en kul sådan. Att Håkan och Jonas skulle komma hit efter mc-besiktningen visste jag ju, och mamma bjöd jag ju hit i går. Men så ringde även Nikki och frågade om vi kunde fixa hennes hår idag i stället för på fredag, och ja..varför inte? *s* Så det blev liksom fullt hus här helt plötsligt. 😀 Men jag fick ju ett utmärkt tillfälle att testa alla nya bakverk på lite ”gäster”, så det såg ut som värsta saftkalaset här när jag slängde fram allting på bordet. Hehe!

 

cutecolorsplantflower41

 

Sen var det dags för hårblekning, men jag min klant glömde förstås att föreviga vårt badrumsspektakel på bild. 😛 Det hade ju varit en smula roligt att lägga upp här annars… *s* Håret blev himla bra i allafall, och vi fick pratat av oss så vi klarar oss ett tag…sådär en dag eller två.. 😛 Men sen var jag helt slut, mestadels av ångorna från blekningsmedlet tror jag…*s* Så när Nikki åkt hem så var jag bara tvungen att lägga mig och vila en stund. Men nu har jag varit på benen några timmar igen, och hunnit med att laga en supergod middag som jag mixtrade ihop med lite fantasi och det som fanns hemma. Jag lägger upp receptet i morgon, för det är verkligen värt att prova. Jag kommer absolut att laga det igen.

 

cutecolorsplantflower41

 

Men nu ska jag kila in i badrummet och fixa till mig inför natten, och sen får den här dagen vara slut för min del. Hoppas nu för allt i världen att jag får sova i natt! Jag måste verkligen ha några timmars nattsömn nu, innan jag går på öronen här hemma.

 

Hoppas ni har haft en fin kväll alla, och en bra dag trots blåsten. Det verkar ha lugnat ner sig lite nu på kvällen, men det ska ju blåsa i morgon också, så det kommer väl tillbaka till morgonen. Jag sätter mitt hopp till Pingsthelgen. 😀

 

Sov så gott alla, och på återseende i morgon!

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

 1. säger:

  God morgon Indra…
  missa inte min tävling
  http://pompom.blogg.se/2009/may/pompoms-tavling.html

  puss o kram 😀

 2. säger:

  Ja, vi får hoppas på lite sol och värme nu:)

Kommentarer är stängda.