Allmänt

Inte pigg idag…

blomsterkollage1

 

Hej på er alla!

 

Ja, här har det stått still idag. Jag har inte mått helt bra efter ännu en natt med dålig sömn, så när jag vaknade hade jag sprängande huvudvärk. Den blev ju knappast bättre av att jag envisades med att fixa utväxten på håret idag, och dessutom har vädret med åska i luften säkert gjort sitt till också. Så idag har jag varit mer än lovligt hängig. Jag hoppas verkligen att det går över, för nu verkar det ju ändå som att vi kommer att få lite bättre väder. Och det vill jag kunna ta vara på. 😀

 

cutecolorsplantflower1

 

Just nu står potatisen på spisen och jag ska egentligen ta itu med resten av middagen snart. Men jag funderar faktiskt på att be Håkan göra det idag. Det är ingen höjdare att stå i värmen och stekoset när man mår illa av huvudvärk. Ett perfekt sätt att inte äta speciellt mycket när maten är klar är det ju i alla händelser. *s* Det blir panerad laxfilé med remouladsås idag, enkelt och snabbt och utan större krångel. Perfekt när man inte orkar lägga ner så mycket energi på maten. 😉

 

cutecolorsplantflower41

 

Hoppas ni har haft en bra dag alla, och att även ni börjar se tecknen på det fina helgvädret som är på väg in.

Nu ska jag se om min kära sambo kan tänka sig att ta hand om matlagningen idag, och det är jag helt övertygad om att han kan.

Mitt hjärta! cutecolorsloveicon2

 

Må så gott alla, och på återseende så fort jag blir av med huvudvärken.
Då ska jag också tipsa er om en ny tävling med ett jätteläckert pris till vovven, som jag själv fått tips om. 😀

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(4) kommentarer

 1. säger:

  Usch det låter inte som en rolig dag med huvudvärk, men jag tror bestämt att det är åskan som påverkade din huvudverk idag, för det har brötat rätt ordentligt idag.

  Jag blev grymt sugen på remouladsås nu så det blir nog middag med det imån. Jag minns dock inte säkert hur man fjorde såsen, så lite tips hade vart valkommet 😉

  Nu ska vi se skräckis här 😉
  Puss puss

 2. säger:

  Usch inge kul med huvudvärk,själv så har jag precis sovit bort min här.

  Scalibor funkar jättebra på lilleman med här. Han kliade lite första dagen men nu är det över. Jag sätter inte halsbandet tajt runt som många gör, utan man kan stoppa in nästan en hel hand mellan halsband och hals på mina hundar.

  Vet att flera har haft problem med scalibor men vet också att det funkat bra på många korthåriga med, som boxer,schäfer,blandisar osv. Viktigaste är att man köper rätt storlek med.

  Scalibor finns som sagt i två olika styrkor,så jag köper den svagaste.

  Hoppas du mår bättre snart.
  Må gott!

 3. säger:

  Hoppas att du kryar på dig snart:). Vet hur jobbigt det kan vara att ha huvudvärk/migrän.
  Stora kramar Alex med familj

 4. säger:

  Hej vännen, sitter nu en stund ikväll och försöker besöka mina vänner. Igår såg jätte mysigt ut, vilket drömfikabord!
  Mycket tråkigare att läsa om hur du mår idag. Vi får hoppas att det utlovade fint väder verkligen kommer så man kan krypa ut till uteplatserna och bara njuta en stund. Skiftningar och blåsten tar knäcken på mig så jag förstår dig verkligen!
  Hoppas söta Håkan är inne och gjort klart båda maten och disken och att du kan sitta och bara njuta av det fina vädret på väg in! Många många kramar till dig

Kommentarer är stängda.