Allmänt

Sommar för en helg? :-)

loxymorgon40

 

God morgon på er alla!

 

Tänk – solen skiner, klarblå himmel och stormen har lagt sig! Kan man vakna till något bättre?! 😀 Nu håller vi bara tummarna för att graderna ska stiga också. Jag vill ha värme, kunna sitta ute på balkongen och bara njuta, promenera i skogen med Loxy och känna dofterna, höra humlesurret och bara njuta av att det är sommar. Efter vad jag har läst så är det inte sommaren som kommer nu, minst en kallfront till måste vi stå ut med, men jag tänker i allafall ta vara på helgen så mycket jag bara kan!

 

cutecolorspixieicon1

 

Som ni säkert förstår, så mår jag  mycket bättre idag! 😀 Huvudvärken har lagt sig, jag känner mig bara lite tung i huvudet. Så jag tänker inte dra på några höga växlar idag, utan ta det lugnt och bara gå här hemma och pyssla med lite småsaker. Men jag tror faktiskt att det var mycket vädret som ställde till det igår. I mellanåt var det alldeles svart på himlen och tokmörkt ute mitt på dagen. Man riktigt kände tyngden i luften. Inte konstigt att man påverkas av sådant om man redan har anlag för migrän.

Men som sagt – idag känns det riktigt bra! 🙂

 

cutecolorspixieicon1

 

Nu ska jag kolla igenom mina mail och lite annat som jag inte orkade med igår, och sen kommer tävlingstipset som jag lovat. =))

 

Hoppas ni får en riktigt fin dag alla! Och tack för era gulliga kommentarer igår! 😀 Man blir verkligen jätteglad av att få lite uppmuntrande ord när man mår dåligt. cutecolorsloveicon2

 

På återseende om en liten stund!

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...