Allmänt

Webtips – Cocoo.se

cocoologga1

Som jag har nämnt ett par gånger, så hittade jag en ny smyckes-shop härom dagen (ny för mig i allafall…smiley) med en hel del roliga saker som jag inte sett någon annanstans, nämligen Cocoo.se. Här kommer några axplock därifrån – lite saker som jag skulle kunna tänka mig se i mitt smyckeskrin. smiley

cocoo1

Supertuffa ringar iform av bälten. Finns i flera olika färger, detta är bara några av dem.

cocoo2

Massor med vackra och tuffa klockor! Den vita längst upp till vänster funderar jag allvarligt på att klicka hem. Jag har länge varit ute efter både en vit och en ”silverfärgad”. Den här fyller ju båda mina önskemål. Nyckelringsklockan tyckte jag var riktigt fräck, en present till killen som har allt kanske? smiley Namnet på klockan är ”Time for a beer”. 🙂

cocoo3

Ytterligare ett par klockor som jag fastnade för.

cocoo4

Riktigt tuffa och annorlunda armband i form av bälten, som dessutom går att öppna och justera storleken på.

cocoo5

Charmiga läderarmband med olika budskap. Jag tyckte om det vita med guldtexten ”Follow your dreams”. Fler färger och budskap finns finns i shopen.

cocoo6

Sist ut, två riktigt snygga mobilväskor med blingigt spänne och silvrig kedja.

Priserna är riktigt bra och sortimentet är kul och blandat. Eftersom jag inte har beställt något därifrån ännu så kan jag inte uttala mig om servicen, men jag återkommer när jag vet lite mer. I vilket fall som helst är det en webshop som är klart värd att kika lite extra i.

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. […] Stockholm, som också har butik på webben, cocoo.se, som jag även har bloggat om tidigare, både här och […]

Kommentarer är stängda.