Allmänt

Barncancermilen 2010

barncancermilen1

Dåså! 😀 Som jag skrev i förra inlägget så är det inte bara Bebopalulafestivalen på lördag, utan även Barncancermilen. Vi har åkt med där de senaste åren, med undantag från något år när det har regnat för mycket. Det var dock många eldsjälar som gav sig ut även då, så en kortege har det varit varje år, även i regnväder. 😀

I år hade vi dock bestämt oss för att gå på festivalen i Tranemo, så det blev lite krux när vi kom på att vi hade dubbelbokat lördagen. Men vi väljer som sagt att åka till Tranemo det här året men ändå bidra med vår startavgift till milen.

För den som vill göra detsamma, så ska jag lägga upp post- och bankgiro här lite längre ner. Men för er som hellre vill åka med i kortegen så är det samling vid Lugnets MC klockan 10.00 på lördag den 4/9. Då har du betalat din startavgift och har kvittot med dig, för det är din startbiljett under dagen.

På Lugnets mc kommer det att dukas upp kaffe och fika och klockan 11.30 är det information om dagens tur. Starten går klockan 12.00 och turen går i år till Skotteksgården i Ulricehamn. Där kommer det att serveras en buffé, men vill ni äta så måste ni boka det hos Lugnets MC senast den 1 september. Antingen genom deras facebooksida, deras mail (butik@lugnetsmccenter.se) eller på telefon: 033-20 57 90

För att delta i Barncancermilen så skänker ni 150:- eller valfritt belopp. Ni kan välja själva vilken av nedanstående organisationer ni vill ge ert bidrag till.

Märk inbetalningen med ”Milen 2010”.

Till Barncancerföreningen i väst (plusgiro 900660-2 eller bankgiro 900-6602)
går insamlade medel till utbildning och aktiviteter för barn som behandlas i Göteborg och Borås

Till Barncancerfonden (plusgiro 902090-0) går pengarna oavkortat till forskning.

Saxat från barncancermilen.se:

”Den 4 september kör du de mil du tänkt. Kör ensam eller i grupp, du väljer. Snacka ihop dig med polarna och åk en sväng för saken!

Det viktiga är inte att du kör, det viktiga är att Barncancerfonden får bidraget.

Var med och hjälp till! Ditt bidrag betyder så mycket!”

gangel_heart

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

 1. säger:

  Hej Indra!
  Ha så kul på festivalen!
  Nästa år hoppas jag att jag kan vara med och köra milen:-)
  Kram Ulle

 2. MC killen Christer säger:

  Hej
  Verkligen kul att ni seriöst försöker hålla igång detta med barncancermilen. Här i Stockholm är det lite trögt men jag hoppas vi blir några som åker i år också.

  Mvh

  Christer

  facebook.com/Motorcykelkillen

Kommentarer är stängda.