Allmänt

Saphira säger natti natti i mörkret! :-)

saphiravagn1

 

Hej på er därute!

 

Den här kvällen får lilla söta Saphira avsluta, med hjälp av en ärligt stulen bild på söttösen i hennes nya fina vagn. 😀 (bilden är stulen alltså – på syrrans blogg..*s*)

Saphira Sötnöt fyller nämligen år i morgon! 😀  Men vi ska inte hem till dem förän på torsdag vilket passade bättre för deras familj så här mitt i veckan. Men det blir bra, jag har lite tid över i morgon i Knalleland för lite shopping, innan vi ska vidare till en broderi- och gravyrvisning i samma område.

Så i morgon blir det lite farande hit och dit. Hoppas jag får gjort allt jag ska nu bara. Jag har en förmåga att glömma hälften om jag inte skriver en kom-i-håg-lista. Kanske dags att göra en sån igen. 😉

 

Men det är morgondagen det!

Nu ska jag hoppa i säng och få mig lite sömn tänkte jag.

Hoppas ni har haft en fin kväll alla och får sova gott i natt!

På återseende i morgon igen.

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...