Allmänt

God nyårsaftonsmorgon på er!

vintermorgon12

 

God morgon på er alla!

 

Jisses, säger jag bara! Idag är det kallt i Borås! När jag klev upp i morse var det -15 grader! Och i de här trakterna så är det j***igt kallt! Mamma, Håkan och jag ska åka i väg till kyrkogården idag, och tända ljus hos pappa och mormor och morfar, men jag måste erkänna att jag gärna hade stannat inne i värmen i stället. Och jag våndas inför morgonturen  med Loxy. Han kommer ju inte kunna gå många meter. 🙁

 

Jaja, så är det. Inte mycket man kan göra åt vädret. Det kommer bli andra saker man får oroa sig mer för idag. Igår kväll smälldes det ganska friskt här i området, och det tog lång tid innan vi fick sova eftersom Loxy var så orolig. Det kommer inte bli roligt längre fram på dagen.

Så himla positiv jag var idag då. *s* Missförstå mig inte – jag gillar faktiskt nyårsafton i vanliga fall. Eller jag gjorde – innan jag fick en skotträdd hund. Så jag har faktiskt gått med i Smällarupproret och hoppas innerligen att det åtminstone blir en lag på att man bara får smälla på en bestämd tid. Det blir mycket lättare för oss hundägare att anpassa oss efter det för att skydda våra små.

 

Men nu ska jag inte sitta här och gnälla och förstöra nyårsstämningen för er alla. 😛

Ha en jättefin dag så återkommer jag lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(4) kommentarer

  1. säger:

    Stackars Loxy! Hoppas folk är så fattiga nu efter jul att de inte har råd att köpa så många raketer att de tar fort slut..

    Gott nytt år..

  2. säger:

    Du har inte provat att stoppa bomull i Loxys öron? Kan kanske dämpa lite…!? GOTT NYTT ÅR!!!!och många kramar/Tess

  3. säger:

    Hej Vännen!!

    Vill bara passa på att önska dig ett riktigt gott slut och ett GOTT NYTT ÅR!!
    Jag hoppas verligen att det går bra för lilleman ikväll. Själv ska jag försöka få in mina katter innan allt börjar smälla av annars lär jag väl inte se dom på ett par dagar.

    Ha en trevlig kväll nu med god mat och dryck, så hörs vi nästa är 🙂

    Kram Kram

  4. säger:

    Go morron denna nyårsafton!
    Tänk att de redan gått 1 år… året har verkligen gått fort!

    Så jobbigt att Loxy är skotträdd. De problemet har inte vi, tror jag inte i alla fall. Saga brydde sig inte alls förra nyåret å Betty har inte brytt sig dom här dagarna innan som de smälls 1 å annan raket. Men man vet ju aldrig hur de går då kl är 00 å de smälls massor.

    Vill önska er en underbar dag och ett GOTT NYTT ÅR!
    kram

Kommentarer är stängda.