Allmänt

Sockerpastapyssel ikväll… :-)

sockerpastapyssel1

 

Hej på er därute i stugorna!

 

Nu är jag på benen igen. Det blev inte någon eftermiddagssömn, men vilat lite har jag gjort i allafall. Jag kan inte påstå att jag är sådär superpigg ikväll, men jag ska ändå sätta mig och pyssla lite med sockerpastadekorationer till mina cupcakes. Jag har lite nya idéer som jag tänkte testa. Vi får väl se om jag lyckas få ihop det. 😛

 

Håkan har precis åkt i väg med några kompisar för att titta på en motorcykel så det blir lite senare middag idag. Jag har förberett så det bara är att sätta igång när han kommer hem. Det blir enkelt i dag, Chicken nuggets med ris och currysås. 😀 Vissa dagar orkar jag bara inte lägga ner så mycket energi på maten, och då är det skönt att det finns såna här snabblagade och lätta saker i frysen. =))

 

Hoppas ni har haft en fin dag alla! Nu ska jag sätta igång här. På återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...