Allmänt

Fredagsgodis… ;-)

fredagsgodis1

 

Hej hej alla!

 

Då har jag avverkat CSI och Criminal minds, det viktigaste på tv ikväll. 😛 Funderar på om jag ska titta på Signs nu, eller om jag ska hoppa in en timme försent i Pirates of the Caribbean… hmm..?

Den förstnämnda har jag faktiskt aldrig sett, så det lutar åt den. Jaja, vi får se. Egentligen borde jag kanske gå och lägga mig i stället. Det har inte blivit så bra sömn de sista dygnen och så en massa målarjobb på det. Det börjar kännas av helt klart.
Appropå målarjobben förresten, så är allting klart nu, färgen ska bara härdas ordentligt. Men en av speglarna har jag redan fått upp på väggen och köksstolarna står på plats med dynorna påsatta, även om jag inte använder dem ännu. Jag vill gärna att färgen är absolut torr innan. Men det ser riktigt fräscht ut med allt det vita! 😀 Tänk så himla mycket det gör med bara lite färg egentligen. Hela hemmet ser nytt och annorlunda ut. Hur roligt som helst! =))

I morgon ska jag kolla lite efter tyger till både gardiner och dynor/stolsitsar. Det ska bli kul att få det klart också.

 

fredagsgodis2

 

Men nu ska jag återgå till tv-soffan och mitt fredagsgodis. 😛 Min goda polkagrisklubba som jag köpte på marknaden i Tranemo. 😀 Inga vuxenpoäng på det precis… Haha! Men gott är det. 🙂

 

Ha nu en fortsatt fin kväll alla, och sov så gott när det är dags.

På återseende i morgon igen!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...