Allmänt

En dimmig lördagsmorgon…

loxy-morgonpaff1

 

God morgon på er alla!

 

Då var det lördag då, och en riktigt disig och dimmig morgon här uppe. Man ser ingenting bortom de närmsta träden utanför fönstren. Det känns nästan som man är helt isolerad i den här tjockan och alla ljud blir dämpade på grund av dimman. Riktigt fuktigt och höstigt ute idag milt sagt. Men inte så kallt än dock, och jag är glad så länge vi får behålla de här milda graderna.

 

Vad händer idag då? 😀 Har ni några planer för den här lördagen?

Själv har jag faktiskt inte en aning om vad vi ska göra. Håkan kommer hem från jobbet om lite drygt en timme och då får vi se om han har några planer. I morgon ska vi däremot hälsa på hans dotter Maria och hennes sambo. Det ska bli riktigt roligt! Det var så längesen vi var där nu, eller jag i allafall. 🙂

 

Men har inte min kära sambo några större planer idag så ska jag faktiskt sätta mig vid symaskinen en stund. Jag ska sy ihop ett par gardiner åt min mor och förutom det så har jag en hel del som ska lagas, fållas o.s.v. som ligger i högar inne i arbetsrummet. Dags att ta hand om det kanske. 😉

 

Men först av allt ska jag dricka upp mitt morgonkaffe i vanlig ordning. 😛 Och ta ut lilleman på en prommis förstås. =))

 

Ha en jättefin lördag alla, och på återseende lite senare!

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...