Allmänt

Solig lördag! :-)

humleblomma11

 

God förmiddag på er alla!

 

Äntligen en solig vårmorgon! 😀 Dock vaknade jag med jordens huvudvärk i  morse, så det var bara att kliva upp, ta en treo och gå och lägga sig igen. Den har fortfarande inte släppt, så det får bli en vilodag idag också. *suck & stön* Så himla trist! För idag ska gänget iväg på första mc-turen tillsammans för i år. En sväng ut till Hofsnäs herrgård och fika. Jag hade verkligen velat följa med idag, men jag hinner nog inte bli av med huvudvärken innan dess. 🙁

Jag får ta en dag hemma i stället, promenera med lilleman när jag känner mig piggare och kanske kika på ett avsnitt eller två till av True blood. 😉

 

westergaragettorsdag18resize1

 

westergaragettorsdag19resize1

 

Dessa foton tog jag vid något tillfälle när vi var på väg hem hela gänget. Jag tror vi hade varit ute vid Westerngaraget då, om jag inte minns fel. 🙂 Man blir ju bara ännu mer sugen på premiärturen när man ser det här.

Jaja, inte mycket att göra åt. Det kommer fler tillfällen.

Nu ska jag lägga mig en stund och vårda mitt huvud. Återkommer lite senare.

Ha en fin dag alla!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...