Allmänt

Loxy i ottan…

morgonprommis11

Lite foton från tidiga morgonpromenaden. Det var kallt som 17 tyckte Loxy, (och jag med för den delen..) men då är det skönt att ha en mysig jacka att gosa in sig i. smiley Här i hans fina rosa skidjacka från Puppia/Posh Pooches. Det fina halsbandet fick han i födelsedagspresent av Lexuz & Mingla förra året när han fyllde 3 år. 🙂

 

 

 

 

 

 

 

morgonprommis21

 

 

Kallt eller inte, kolla av dagens mail måste man ju göra ändå. Och det var tydligen en hel del som hunnit vara där före honom idag. Och riktigt jobbiga typer också, som hade envisats med att klampa upp i djup (!?!) snö för att lämna sina meddelanden. *s*

 

 

 

 

 

morgonprommis31

 

 

 

 

Men det var tydligen värt att läsas av, trots att man skakade som ett asplöv i snön… smiley

 

 

 

 

morgonprommis4

 

”Jag är klar morsan, kan vi gå hem nu eller?”

Det brukar inte bli någon längre prommis på morgonen, för då har vi alldeles för bråttom hem till frukosten och morgon”kakan”. smiley Men sen blir det en lite längre förmiddagstur i stället. Och även idag har vi haft sol och vackert väder, även om det varit kallt.

Nu ska vi hitta på något till lunch, lilleman, kissekatterna och jag, och sen är det dags för en liten middagsvila efter en lång sömnlös natt. Hoppas ni har en fin dag alla. På återseende lite senare. 😉

//Indra

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...