Allmänt

Toksöta bajspåseväskor från Pawprint!

pawprint1

För ett tag sedan läste jag på Posh Poodle – Hundmodebloggen om dessa fantastiskt söta små bajspåseväskorna som fanns att få tag på i webshopen Pawprint. Nu hade Emma på Posh Poodle fått hem sin beställning och hade bara positiva saker att säga om denna urgulliga lilla väska. Jag kikade förstås in på Pawprint för att se vad som fanns i sortimentet och blev totalt förälskad! Något så sött… smiley

pawprint2

De här små väskorna är alltså tänkta att vara till bajspåsarna på hundpromenaden och ett paket med bajspåsar medföljer även väskan när du köper den. Väskorna är ca 7,5×10 cm och i ena änden av handtaget finns en liten hake så att du enkelt kan koppla loss det och fästa väskan i till exempel koppelhandtaget, byxorna eller på en större väska.

pawprint3

En helt perfekt liten väska att ha med sig både på promenaden, stadsturen, utställningen eller vart man nu ska med vovven. För överallt behöver man ju ha med sig de här påsarna och varför inte packetera dem lite lyxigt då? smiley

pawprint4

Men det är ju bara ett av användningsområdena. Min första tanke när jag såg de här var att dem kan man ju använda själv! Alltså, som en liten handväska eller mer som en handledsväska kanske, med de allra viktigaste småsakerna som man behöver ha med sig, om man inte vill släpa med sig en stor väska nångång. Man får ju ledigt ner lilla mobilen, läppstiftet och nycklarna. Som en liten festväska är ju de här små lyxiga varianterna helt perfekta! smiley

pawprint5

Själv skulle jag nog använda dem till både och… Men en sak som jag definitivt skulle ha min till är hundgodis. Jag har än så länge inte hittat nåt bra att lägga tränings- och belöningsgodis i, så det hamnar alltid i fickan. Det måste ju vara bra mycket smidigare att ha en sån här fylld med godisbitar fastsatt i bältet.

pawprint6

Så nu ska jag ägna en stund åt en alltid lika stort men kärt besvär… Vilken väska??? Jag vill ju ha allihopa! *Skratt* Ja, i allafall är det några stycken som jag hemskt gärna vill ha. Och ett par som jag inte begriper hur jag ska kunna välja i mellan. Så fram tills att jag får hem min lilla bajspåse/handleds/festväska så kan ju ni läsare slå vad om vilken det blir… smiley Rosa?? Vintligt pälsig? Blommig? En eller två? Eller rent av tre?? Ja, vi får väl se… =))

pawprintlogga

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...