Allmänt

Loxy’s nya t-shirt.. =))

rosa-tshirt1

Jag var ju en sväng på MyOne igår och inhandlade lite saker till Loxy och katterna, bland annat Plaque Off som jag skrev om i ett tidigare inlägg. Men jag kunde förstås inte motstå denna söta lilla t-shirt som varit slut sen jag köpte en blå sån här. Nu hittade jag en rosa i en låda med sommarkläder som dom hade skjutit in under en hylla. Det lönar sig att leta lite… smiley
Så nu har jag äntligen hela den här serien med både tröja, väska och leksaker. =)) Och troligtvis kommer jag att låta Loxy ha den även nu på vintern, sommarkläder eller inte. Den passar perfekt under en jacka eller väst riktigt kalla dagar. 😉

 

 

 

 

rosa-tshirt2

 

På benapplikationen på ryggen står det broderat ”My first sweater”, kanske inte helt sanningsenligt….haha! Men söt är den hur som helst, och när jag köpte hans blå like så var det faktiskt hans första t-shirt. smiley

Nu ska jag fortsätta kika på ”Training day” på Svt1. Kanske inte riktigt min typ av film har jag kommit underfund med under den första dryga halvtimmen, men vi får väl se. Ha en fortsatt jättemysig kväll alla!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...