Allmänt

Vovvepromenad-skor!

Jag har varit på jakt länge efter ett par varma och sköna skor att ha speciellt när jag är ute och går med Loxy, eftersom de flesta av mina skor är högklackade och mindre lämpade att klampa omkring i skog och mark med. Gummistövlar funkar ju bra sommartid, även om jag ser ut som en byfåne i mina blommiga sådana. smiley

Men nu började det bli mer än lovligt isigt med gummistövlar, och så hittade jag dessa i ett reklamblad. Efter alla jakter på olika skobutiker så ramlar jag över de perfekta promenadskorna på RUSTA!?! Supersköna, helt pälsfodrade, kraftig sula, äkta skinn och så ROSA!?! Haha! Kunde det bli bättre? smiley

Rusta är väl inte direkt det första stället jag tänker på när jag är på jakt efter nya skor, men dom kan faktiskt ha riktigt bra grejer. Dessa gav jag bara 149 spänn för. Som hittat! Dessutom finns dom i ljusbrunt också, för dom som inte är lika stora rosafreak som jag är. smiley

// Indra – Fotrustad för kalla prommisar. smiley

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...