Allmänt

Onsdag – och sista dagen med svärmor..

frukostben1

 

God morgon på er alla denna kalla onsdagsmorgon! 🙂

 

Då var vi inne på svärmors sista dag hos oss. Jag måste verkligen säga att det kommer att bli otroligt tomt här hemma. Vi har ju umgåtts och pratat här en hel vecka nu och jag trivs verkligen superbra ihop med henne. Men vid 16-tiden i eftermiddag ska Håkan köra henne till Landvetter.

Det är ju dock inte förän i eftermiddag som sagt, så jag funderar på om vi inte ska ta en sväng till Knalleland i dag igen. Den andra sidan den här gången. 😀 Där finns ju en hel del saker att kika på också, och själv ska jag köpa ett par ljuvliga gardiner som jag såg när vi var där sist. Dessutom skulle jag hemskt gärna vilja kika in på vårt nya Media Markt här i stan. Det är helt otroligt, men jag har fortfarande inte varit där sedan dom öppnade. Skandal! 😛

Vi får väl se vad vi hinner med idag. Nu ska jag i allafall sätta mig vid frukostbordet och vara lite social. Jag återkommer senare, men förmodligen inte förrän i eftermiddag när jag är ensam.

 

Må så gott alla och ha en jättefin dag!

 

flower04b1

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. Virre säger:

    JAAAA, Media Markt 🙂 Rackans att jag är ledig idag då. Men du kanske kikar in en annan dag också! Ha de bra i Knallelandet! KRAM

Kommentarer är stängda.