Allmänt

Ingen sömn – tidig morgon…

morgonkaffe21

 

God morgon på er därute alla!

 

Usch, vilken seg natt det har varit! Jag kunde inte somna igår kväll hur trött jag än var, och av någon märklig anledning var jag hungrig hela tiden. Jag vet inte hur många gånger jag var uppe för att äta nåt litet bara för att en halvtimme senare vara uppe och rota i kyl och skafferi igen. Men är det svårt att somna, så är det ju sju resor värre om man ligger och är hungrig också. Jag tror klockan var nånstans runt fyra sista gången jag tittade på klockan, men vid tjugo över sex var jag klarvaken igen, och då gav jag upp. Jag knäppte på kaffebryggaren, samlade ihop lite tidningar, drog på mig både morgonrock och badrock över joggingkläderna och placerade mig ute på balkongen. 7.2 grader var det när jag kom ut, så nu – efter drygt en och en halv timme därute  – är mina fingrar fullkomligt stelfrusna. Men skönt var det ändå, i den friska luften! 🙂

 

Idag ska jag fixa i ordning min klädsel till morgondagen. Vi ska nämligen på bröllop! 😀
Håkans son Peter och hans flickvän Jenny gifter sig i morgon och det ska bli så kul att få bevittna det. Jag har fått den stora äran att agera bröllopsfotograf, så kameran ska laddas, både med ström och minneskort och så ska alla olika objektiv med så jag är säker på att jag i allafall har gjort allt jag kan för att få lite fina foton. Bröllop är ju alltid en upplevelse, så vackert att se. Så det ser vi verkligen fram emot!

 

Men kläder och kamera lär ju inte ta hela dagen, så jag ska även fortsätta med min teori här, och plöja igenom ett par kapitel eller tre i boken också. Men blir vädret någorlunda bra idag också så ska jag självklart försöka vara ute så mycket som möjligt. Man vill ju suga åt sig så mycket sol och värme som det bara går så länge den finns kvar.

 

Men nu ska jag smita ut på balkongen en stund igen och göra min nyvakna sambo sällskap därute. Sen är det bara att vänta på att vetten öppnar sin tidsbokning så jag kan ringa och beställa tid för en undersökning av Loxy.

 

Ha en fin dag och hoppas vi får ett lika härligt sensommarväder idag som vi hade igår.

Må så gott alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. Go morron! Äntligen har jag en dator och kan surfa runt igen. tänk att man blir så handikappad å förtvivlad när man inte har en dator?!

    Va mysigt med bröllop. Jag har aldrig gått på ett, men kan tänka mig att de e fint å mysigt.

    Synd att du haft en dålig natt! Hoppas den kommande blir bättre. kram

Kommentarer är stängda.