Allmänt

Ofrivilligt nattliv!

nattliv1

 

Jahapp… hej på er alla därute som kanske är vakna fortfarande. Helst hoppas jag att ni sover förstås, det var i allafall vad jag gjorde för lite drygt en halvtimme sedan.

Men för första gången har jag till och med blivit väckt mitt i natten av grannens ytterst märkliga men framför allt högljudda barnhåll här i huset. Att en liten börjar gråta mitt i natten är inte det minsta ovanligt, det händer nog alla småbarnsföräldrar minst en gång  – troligtvis massor med fler gånger. Men att föräldern eller föräldrarna då sätter igång att gapa och skrika, banka och slå i saker och ställa till med sånt liv att dom  – av ljudet att döma – fullkomligt skrämmer sin lille nattvakne telning från vettet – DET är inte normalt!

Nu har jag legat och lyssnat i över en halvtimme på det här oväsendet, det startade strax före tre nu i natt, och äntligen har det lugnat ner sig så man kanske kan få gå och lägga sig igen. Jag hoppas verkligen att det här var en engångsföreteelse! På nätterna har man ju i allafall fått lugn och ro tidigare, (bortsett ifrån de barnfria veckorna då det är brakfest varje kväll i stället). Men fortsätter det så här så flyttar vi – precis vart som helst! Det finns inte en chans att man kan bo kvar här då.

Jag måste erkänna att jag blir jäkligt förbannad när man har bott här i flera år, och så är det en nyinflyttad, utan minsta hänsyn till andra i huset som beter sig hur som helst och jagar bort de som bott här längst. Och då menar jag inte bara oss, utan grannar som bott här i många, många år och försiktigt och hänsynsfullt bett denna person att dämpa sig själv och sina barn lite – och bara fått ett hånflin till svar. Plus en hel hög med försvarstal – allt ifrån att det inte är hennes barn som hörs till att hon måste väl för f***n säga till dem då och då, och förresten är det faktiskt bara små barn och det borde alla vi andra ha överseende med, även om klockan är sex på morgonen när dom ”leker”.  (Grannens berättelse..)

 

Nej, nu ger jag upp. Jag är ju helt sömndrucken så jag märker att det här blir mer än lovligt svamligt skrivet. Men i morgon tar jag itu med det här. Då blir det anmälan till både hyresvärd och soc, för nu är jag skittrött på den här j***a cirkusen! Jag lider verkligen med min granne som bor ännu värre till under den här människan nu, och som ska upp tidigt och jobba i morgon bitti. Hon lär inte vara pigg då.

 

Ähh, sov vidare nu alla lyckliga som har ett tyst hus. *skratt* Jag ska passa på att göra det samma så länge det varar. 😉

Natti natti alla, och på återseende i morgon! =))

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...