Allmänt

En ensam kväll roar man sig med nätshopping… ;-)

ljuskvall1

 

God kväll på er alla!

 

Då var den här onsdagen snart slut. I morgon kommer Håkan hem igen, och den här gången kommer han att stanna hemma i några dagar innan det är dags för nästa jobbpass. 😀 Den här kvällen har jag ägnat mig dels åt att babbla i telefon i vanlig ordning, *s*, dels att kolla på Uppdrag granskning, som ikväll handlade om 1%-are och Hell’s Angels i Norge. Intressant program måste jag säga.

 

Resten av kvällen har jag suttit och käkat chokladpudding med vispgrädde och kollat igenom massa olika webbutiker för nageltillbehör på nätet. Två stora favoriter är Nail4You och J-nails, två butiker som har mycket grejer till bra priser. Men än har jag inte lagt några beställningar på dessa, även om jag har kollat ut lite måste-vill-behöver-ha-saker. 😛 Däremot har jag köpt lite saker på Tradera, hos favoritsäljaren JimbaGirl. Förhoppningsvis kommer grejerna om ett par dagar, hon brukar vara otroligt snabb. 😀 Jag har köpt lite nya tippar, massa nailstickers, lim, nagelformar, svart striping tape och vita pärlor. Ska bli såå kul att få allt nytt! 😀

 

Men nu ska jag ta Loxy på en sista kvällstur och sen är det sängdags för min del. I morgon öppnar nya Media Markt här i Borås klockan 06.00. Är ni morgonpigga och vill göra några riktiga klipp så ska ni ge er av dit och köa i morgon bitti. Själv har jag inte riktigt bestämt mig än, men sex känns som en ganska okristlig tid för min del, och man måste nog helt enkelt vara där så tidigt om man ska komma över något innan det är slut. Det kommer att bli folkstockning där i morgon misstänker jag. 😛

 Hoppas i allafall att ni har haft en mysig kväll! Nu håller vi tummarna för ännu en fin höstdag i morgon. 🙂

 

Sov så gott alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...