Allmänt

Kaffe på morgonkvisten…

coffeemorning11

 

God morgon på er alla!

 

Ja, då var man på benen igen då. Eller ja, jag har faktiskt hunnit med en hel del redan – vovvepromenad, morgonkaffe och lite annat. För vem trodde att man skulle få sova lite längre idag nu när man var vaken i natt? Inte jag i allafall, och definitivt inte grannen. Därnere är det lika mycket liv och oväsen som vanligt. Det är ingen idé att ens försöka sova efter klockan sex. Men nu ska jag försöka sluta beklaga mig över det här stolpskottet och göra något åt det i stället.

 

Nu kommer snart min älskling hem ifrån jobbet och blir hemma i några dagar innan det är dags igen. Det ska bli mer än mysigt! 😀 Jag ska höra med honom om vi ska ta nån sväng till Media Markt när han kommer, men jag har mina misstankar om att vi är alldeles för sent ute. Folk har säkert köat där sedan fem i morse, så de flesta superöppningserbjudanden är säkert slut. Men vi får väl se. Vore roligt att se det i allafall. Jag har aldrig varit på Media Markt och det ska ju vara extremt stort har jag hört.

 

Men nu ska jag först och främst ta mig en kopp kaffe till och sen får vi se när Håkan kommer hem vad dagen för med sig. 🙂

Ha en jättefin torsdag alla, och på återseende senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(3) kommentarer

  1. Haha min pojkvän skulle dit klockan sju imorse 😉

  2. Julia säger:

    Har du lust att hjälpa mig med designen nu, jag vill ha lite som blondinbellas.. puss

  3. Virre säger:

    Kan ju säga nu i efterhand att det har varit folk o kö sen kl.06 imorse! Inte blev det lugnare när Ola och Magnus Carlsson var där o sjöng o signerade sina nya skivor. Men det finns mycket varor kvar, iallafall efter jag hade gått hem men det börjar tryta. Allting gäller t om sön så vi har bunkrat upp 🙂 Vet att HP skrivaren för 99:- som är med i annonsbladet är slut. Så kom dit o fynda vettja! Kramar från en trött Media Markt säljare

Kommentarer är stängda.