Allmänt

Förbaskade grannar!

emiddagskaffe1

 

God eftermiddag på er alla!

 

Hoppas ni har haft en härlig dag alla! Det har varit en riktigt skön dag, och medans jag vilade en stund så var Håkan ute och åkte hoj en sväng. 18+, det är helt okej även för frusna mig. 😛

Men nu har vi precis ätit middag och ska snart ta en liten eftermiddagsfika. Jag har varit riktigt trött idag, både på grund av natten som var då jag blev väckt, men även för att jag inte fått minsta lugn här idag pga grannarna. Från ungefär halv 11 i förmiddags fram till halv tre lyssnade jag på deras gap och skrik, och det som är allra sorgligast är att under alla de här timmarna så slutade inte det minsta barnet att gråta nån gång, och han skriker fortfarande nu efter ytterligare tre timmar. Absolut hela hela tiden skriks det, malande och nonstop, utan något som helst uppehåll! Vad gör mamman???

Jag vet att jag inte skulle skriva mer om det här, men just nu tar det ju upp hela våra dagar, vi håller på att bli galna! Ska vi verkligen behöva flytta härifrån på grund av extremt oväsen från en enda granne?

Jaja, jag får väl säga – nog om det här för nu i allafall. Jag har försökt få tag i hyresvärden utan resultat idag men ska snart försöka igen.

Nu ska vi snart ta en snabbsväng till Maxi och köpa ett par grejer och sen blir det en mysig tv-kväll här hemma. 🙂

Ha en fin kväll alla och på återseende!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(3) kommentarer

 1. cecilia (med Saga & Betty) säger:

  om ni inte får tag på hyresvärden så tycker jag att du ska ringa till polisen (tel. 114 14) nästa gång. För de första så får ni inte nån lugn å ro, sen verkar ju grannen inte ha de så bra och speciellt inte bebisen. Man måste skydda barn!

  hoppas de blir bättre!
  kram

 2. Catia säger:

  Har du försökt prata med den högljudda grannen? Det är *väldigt* ovanligt att bli vräkt pga oljud, även om störningsjouren och hyresvärden kontaktas en massa… Så det bästa är väl en överenskomelse med den högljudde. 😉 Svårare med bebisen kanske!

 3. Cherlindrea säger:

  Catia: Åhh, om det ändå hade varit så enkelt. Då hade det kanske inte varit ett problem och ingen hade varit gladare än vi. Men vi har försökt, den ena efter den andra här i huset, men får bara hånflin, överlägsenhet och bortförklaringar till svar, som att det inte är dom som låter (vilket alla vet att det är, det finns liksom inga andra) otrevligt bemötande och flera har dessutom blivit hotade av pappan till barnen när dom försökt att prata med dem. Det finns knappt en människa i huset som vågar klaga utan att vara anonym längre. Det har blivit en helt ohållbar situation. Och när det gäller barnen så är det inte störningsmomentet som är det värsta, utan att barnen verkar fara illa. Så det är socialen som ska få ta tag i detta nu.

Kommentarer är stängda.