Allmänt

Klock-mani… Hehe! ;-)

loxy341

Hej där ute i natten på er, ni som fortfarande är vakna!

Själv har jag inte kunnat somna än, så jag smög upp för att döva hungern lite, det värsta man kan göra när man försöker minska i vikt. Nattäta liksom! *suck* Men att ligga hungrig främjar ju inte sömnen precis.

Lilleman sover som en stock inne i sängen under Håkans täcke, lycklig över att husse är hemma, lycklig över att han fått färsk kokt kycklingfilé till kvällsmat men mest av allt – överlycklig eftersom det inte har smällts någonting här i kväll. Första smällarfria kvällen sedan nästan två veckor tillbaka. Det är helt sjukt! Men det var inte det ämnet jag skulle fastna i nu ikväll också. 😛 Utan något helt annat! 🙂

klockorna6

***

klockorna1

Jag visade ju mina älskade klockor jag fick i julklapp härom dagen. 😀 Så nu börjar min samling bli riktigt fin tycker jag. Jag är verkligen förälskad i varenda klocka! *skratt* Här på bilden ovan ser man en del av de klockor jag använder mest just nu, men även i skrinet under dem ligger klockor, både partyklockor och lite mer somriga klockor i ljust rosa. 🙂

En sak som jag däremot inte hade i min samling var en helt svart klocka, och det har jag saknat vid flera tillfällen.

***

klockorna2

***

Men så köpte jag den här på en fyndsida på nätet, ny förstås, men superbillig! Den är perfekt de gångerna man vill vara lite mer diskret svartklädd, även med klockan. Däremot har jag några andra önskemål som jag hoppas jag kan få lägga till min samling någon gång i framtiden. 😀

***

klockorna4

***

Regalklockan i mitten, den roséfärgade, är en sådan jag fick i julklapp i år, och den var mitt första val som jag helst av allt ville ha. Men jag tycker även att den metallicbruna, till vänster om rosén, är riktigt snygg! Den mörkgrå också för den delen. Det var en snygg serie det här.

***

klockorna5

Den här champagnerosa klockan är även den helt ljuvlig och står högt på önskelistan! 😀 Älskar både färgen och modellen. Men allra högst upp står nog ett par syskon till min Toy Watch-klocka, nämligen dessa två. 😉

***

klockorna3

***

En i gnistrande silver och en i lika glimrande ljusblått. Jag har inte hittat någon i rosa än, men skulle bli förvånad om det inte fanns. Hur som helst – det här gänget är i allafall mycket välkomna att flytta in i mitt klock-skrin. 😛

Hur är det? Har ni några såna här saker som ni fastnat lite extra för, så som jag gjort med klockor? Skor? Väskor? Smink, smycken, tändsticksaskar, plåtburkar, stenar? 🙂

Det finns ju hur mycket som helst som man kan få ”dille” på, och nu syftar jag inte på samlarsaker, utan saker man använder och hela tiden letar efter den nya – den där perfekta prylen. Och man kommer aldrig hitta den. 😉  Vore kul att höra vad andra har för maníer, kanske någon annan delar min för klockor? =))

Nu ska jag i allafall ta och krypa i säng igen och hoppas på att få mig lite sömn innan det är dags att köra i gång dagen.

Ha en fortsatt fin natt alla och sov så gott när ni kan!

286189751291983288_cdojbwxy_b

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    vilken underbar hund. 🙂

Kommentarer är stängda.