Allmänt

Shoppingdag idag! :-)

morgonloxyoval1

 

Hej på er alla!

 

Hoppas ni har haft en bra natt. Själv har jag tillbringat min ute på soffan igen, men det har inte blivit någon sömn, utan jag har mest legat och vilat. Nu för tiden kan ju mitt hjärta faktiskt sova på sidan, så problemet med snarkningar är egentligen inget problem längre, som det var när han tvingades ligga på rygg i typ två månader. Men de här två nätterna när han haft så svårt att somna pga restless legs, så har han förstås varit helt slut när han väl brunnit av, och då har jag inte velat väcka honom för att få honom att vända på sig som jag alltid annars gör. Risken att han inte skulle kunna somna om igen har varit för stor. Så därför har jag flyttat ut ett par nätter, men det har i och för sig inte gjort någon större skillnad, jag har inte sovit ändå, så jag kunde ju egentligen ha legat kvar. Men som sagt, ibland kan ett byte av sängplats göra att man somnar lättare så det var värt ett försök.

 

Hur som helst, med ännu en vaken natt bakom mig så kommer jag nog vara ganska slut idag fram emot lunch. Så det blir en snabbtur till Knalleland idag, bara så jag får shoppat det jag behöver. Jag ska bland annat inhandla ny hårfärg, (jag ser ut som en zebra i skallen nu med den hemska utväxten..haha), en ny mascara, nagelprodukter och lite annat smått och gott. Sen tänkte jag kila in en sväng på Glitter och kika efter ett armband där. Jag har sett ett så snyggt strassarmband på tv-reklamen som jag skulle vilja ha, men jag vill gärna se det i verkligheten först, för att kolla om det är något att ha.
Jaha, vad var det mer jag skulle ha? Jag måste verkligen börja skriva kom-ihåg-lappar alltså. Jag glömmer ju fortare än en guldfisk numera. Korttidsminnet är typ lika med noll. Det är väl därför jag glömmer att skriva kom-ihåg-lappar antar jag…*s*

 

Men nu ska jag börja göra mig i ordning så jag är klar att sticka när Håkan vaknat och fått sig lite kaffe. Han vill alltid dra iväg så fort som möjligt så det gäller att vara beredd. 😉

Återkommer senare, kanske med lite foton på dagens inköp om det blev något roligt värt att lägga upp. =))

Ha en jättefin dag alla, och på återseende längre fram på dagen.

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Hej hej indra.
    skickade sms till dig förut men fick inget svar så jag antar att du ligger och vilar. tänkte bara kolla ifall jag kan kika upp idag till dig?

    puss o kram miah

Kommentarer är stängda.