Allmänt

Ännu en natt vaken…

img_4736d99ce1dbe

 

En god natt på er alla där ute som är vakna som jag..(eller vad man nu säger vid den här tiden på dygnet i stället för god morgon..:-P )

Jaha, då satt man här igen. Håkan har precis lyckats somna efter några timmars sömnlöshet pga de där förbaskade myrkrypningarna som verkar återkomma varje natt, men själv verkar det inte spela någon som helst roll vad jag hittar på för olika varianter av sövande huskurer och annat. Jag är – och förblir – klarvaken.

 

I morgon ska vi sticka iväg en sväng till Knallenad så fort det bara är möjligt. Helst redan precis när dom öppnar vid 10.00 så vi slipper allt folk. Jag känner mig inte alls direkt hågad att trängas i överfulla butiker just nu, men jag behöver lite saker så det är bara att pallra sig iväg. 😉

Förhoppningsvis kommer mitt paket med nageldekoratoner på posten i morgon också, det har jag verkligen längtat efter! 😀

 

Men nu ska jag göra ett litet försök till att få mig en stunds vila till innan morgonen är här. Klockan är 03.25, kanske inte världens bästa tid att sitta och blogga på egentligen.*s* Jag borde ligga och försöka sova i allafall. =))

Ha en forsatt fin och god natt alla, både ni som redan sover och ni som slår ihjäl vaken nattid vid datorn. 😉

På återseende i morgon bitti igen alla!

 

cutecolorsanibear19

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. Lycka till med sömnen!

  2. Tack för dina fina ord Indra, uppskattas verkligen. Jag är på rätt väg nu men jag måste slåss varje dag mot suget. Måste ha karaktär!

    Ha en god natt =)

Kommentarer är stängda.