Allmänt

Baddags! :-)

loxybad11

***

Ja, han är inte vidare förtjust i matte när det är dags för bad. 😛 Men nu var det verkligen dags för han började lukta hund! Haha! 😛 Skämt åsido, men just sommartid blir det lite mer bad eftersom odågan har en förmåga att hitta diverse läbbiga saker att rulla sig i, som till exempel döda maskar, sniglar och annat som han riktigt gnuggar in i pälsen. Uäckkk!!

***

loxybad21

***

I vår gamla lägenhet hade vi badkar, ett megastort sådant dessutom, så det var lite lättare att hålla honom på plats. Numera har vi bara dusch, och släpper jag honom för länge så smyger han iväg. *s* Men det är helt klart bekvämare att sitta på toastolen och tvätta honom än att stå dubbelvikt över en badkarskant. 🙂

Nåväl, är det någon som har lagt märke till vilket underbart väder vi har?! 😀 Jag har suttit ute med datorn och pysslat ända sedan åtta i morse, njutit av värmen under parasollet och alla ljuvliga dofter från trädgårdstäppan. Om en timme kommer en av ”mina” tjejer för att få nya, fräscha naglar så jag ska snart gå in och ta på mig lite anständigare kläder och starta upp nagelrummet. Men först ska jag ta en liten promenad med Loxy och Elliot, som är här hos mig idag medan min mor är och hälsar på sin syster.

Hoppas ni har en lika härlig dag som jag, och har möjlighet att ta vara på vädret. 🙂

Återkommer lite senare med några nya nagelbilder, men nu ska jag försöka få ändan ur vagnen här. =)) Ha det bäst alla och på återseende senare!

***

loxybad32

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...