Allmänt

En lugn söndagskväll…

myspys-i-soffan1

 

God kväll på er alla!

 

Nu är det snart dags för kvällens nyheter, så jag passar på att gå in här en sväng i pausen. Vi kikar på ”Wallander: Byfånen” på 4:an. Vi har förmodligen sett den förut, för vi känner igen scener lite här och där, både Håkan och jag, men det är ju en av de första filmerna så minnet sviker en hel del. 😉

Det har varit en lugn söndag idag, med promenader, lässtunder och trevliga telefonsamtal. Det är väl ungefär vad jag har gjort idag. =)) I morgon är det dock måndag och en ny vecka, och slut på slappandet. 😛 Då ska jag försöka få lite gjort i nagelhörnan och så har jag lite annat som står på måste-göra-listan.

 

Nu berättar nyheterna att två stycken svenskar från utlandsstyrkan har omkommit i Afghanistan under en beskjutning. Ni kan även gå in och läsa om det på aftonbladet.se där flera olika artiklar redan kommit upp. Jag har hela tiden haft mina åsikter om vad jag tycker om en svensk utlandsstyrka, och självklart har vi diskuterat det en del här hemma eftersom jag råkar ha en sambo som är officer inom försvaret. Nu antar jag att det kommer diskuteras en hel del om utlandsstyrkans vara eller icke vara, eftersom sådana här händelser oftast sätter fart på diskussionerna. Men jag ska läsa igenom artiklarna lite mer först innan jag uttalar mig om mina åsikter i frågan.

 

Nu ska jag koka mig en kopp te och vänta på att Wallander börjar igen. Ha en fortsatt fin kväll och på återseende i morgon bitti!

Sov så gott alla när det är dags!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...