Allmänt

En liten Boss på nattbesök… :-D

loxybossis1

 

En sen god kväll på er alla!

 

Det blev ingen tid över för bloggen idag heller, för min kära syster har ju varit här idag också. Och förutom att ha gett henne lite småhjälp med symaskinen, så har jag bakat – macarons så klart..*s* Och så fick jag äntligen fotat Loxy för julkortet idag. Så nu är det färdigt och ska börja skickas ut. En smula försent, men jag är alltid sen och mina kort brukar komma fram i tid ändå. 😉

 

Dessutom har vi fått en liten nattgäst igen. 😀 Boss är här och ligger och gosar i soffan med Loxy, gosekillarna. Vi har precis tittat klart på sista säsongsavsnittet av ”Criminal minds” (snyft) och även favoriten ”Fringe” körde sista avsnittet i kväll, men startar i november igen. Efter det var vi ute på en kall men frisk skogspromenad med lillkillarna, en sista kvällstur. Och dom var såå söta de små fjollorna i varsin rosa vinterjacka. 😛

Men nu är det nattidags för oss alla här. Hoppas ni har haft en fin dag och en mysig kväll, och får sova gott i natt.

På återseende i morgon bitti igen!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

 1. Goa killar!

 2. säger:

  åh vad jag saknar honom 🙁
  Jag var på väg att gå ut på kvällspromenad och göra kvällsmat åt honom flera gånger om igår kväll och idag är det himla tomt :/
  Men jag vet att han har det bra hos er, men det var inte roligt att lämna honom igår.
  Tack för hjälpen och för fikan igår. vi ses i morgon förmiddag. sover ju hos mamma i natt 🙂
  Puss puss

Kommentarer är stängda.