Allmänt

En svinkall morgon!

snowmorning11

 

God morgon på er därute alla!

 

Eller förmiddag, ska jag kanske säga. 🙂 Klockan är snart 10, och min syster bör väl vara här när som helst. Själv sov jag till nio idag, och det var så himla skönt! Men nu tycker jag väl att jag borde ha tagit igen all eventuell sömnbrist så jag kan kliva upp lite tidigare på morgonen utan att vara som en zombie. Jag gillar egentligen inte att sova så här länge.

Det är absolut svinkallt ute idag! Mellan 8-9 minusgrader.  Det hade säkert inte varit någon större fara – om det inte vore för att det blåser samtidigt. Iskalla vindar med små ettriga snökorn som far omkring. Hua! Jag avskyr verkligen kyla!

 

Men idag ska jag pyssla här hemma, så bortsett ifrån lite vovveprommisar så behöver jag inte vistas ute i eländet. 😉

Hoppas ni får en jättefin dag alla, och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    vi har samma väder här – burr! Betty gillar att leka runt i snön, men Saga får kramp i benen efter ett tag. Så för att göra alla nöjda, då får jag ha Saga i famnen när hon gjort sina behov. Ser nog lite konstigt ut, när jag går med en i koppen å den andra (med vinterjacka på) på armen. Folk tittar å undrar….

    hoppas ni får en bra dag. kram

Kommentarer är stängda.