Allmänt

En intensiv dag…

teatime72

 

God kväll på er alla!

 

Nu är jag äntligen klar med allt och har slagit mig ner i soffan med lite kvällste. Det har varit en lång dag, och jag var totalt slut på eftermiddagen. Jag gick och lade mig för att vila vid fyratiden – och vaknade klockan 19. (!) Så det blev en sen middag idag, men Håkan var iväg och fixade med motorcykeln så han var inte hemma förän senare heller. Nu har vi i allafall stökat undan maten och börjat kika på ”The Perfect man” på 3:an. Lillasyrran sa att den var riktigt rolig.

 

ems1

 

Ja, appropå lillasyrran. Hon har varit här idag och fikat och provat kläder och snackat bort en stund. 😀 Alltid lika kul, och hon kommer en stund i morgon också. Ska låna symaskinen, vad hon nu ska hitta på. 😉

 

Men nu ska jag luta mig tillbaka och kika på filmen. Ha en jättemysig kväll alla och på återseende!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Hehe jag har hittat min klänning, men den är lite lång, så fixa och trixa 😉
    pusspuss

Kommentarer är stängda.