Allmänt

Tack söta Veronica för alla fina saker! :-D

bloggfoto25

 

God förmiddag på er därute alla!

 

Jisses, vad jag har sovit gott i natt! 😀 Inget vaknande – förän klockan nio i morse. =)) Och jag lyckades faktiskt hålla mig vaken i går kväll också, och såg hela Midnight run innan jag gav upp för kvällen.

Kompisen Dan var förbi en sväng med ena grabben och lämnade av ägg som vi hade beställt, och en stooor låda med massa roliga saker! 😀 Det var rena julafton för mig här igår. Gulliga Veronica hade samlat ihop en massa julsaker som jag fick och jag kunde ju inte hålla mig, utan började byta ut krukor och annat med en gång. *s* Tack snälla söta du för alla saker! cutecolorsloveicon24 Idag ska jag sy röda kuddöverdrag till kökssoffan! 😀

 

Jag fick nämligen en massa rött tyg. Om det är dukar, gardiner eller vad det nu är låter jag vara osagt, men jag kommer behålla en av dem som köksduk och resten ska jag sy kuddöverdrag till mina småkuddar som står i kökssoffan. Det kommer bli klart mycket varmare och mer ombonat än de blommiga och rosa som ligger där nu. 😛

 

Sedan kommer min syster Nicole  upp hit en sväng idag. Nångång efter 12 trodde hon, så då ska jag ha fikat klart. Det var längesen vi sågs nu, så det ska bli roligt att höra vad som har hänt den sista tiden. Jag vet förstås att hon har fått en ny lägenhet som hon flyttar in i om ca 2 veckor och sen har hon jobbat extra på Ellagården strax  utanför Borås. Så jag gissar att hon har mycket att berätta. 🙂

 

Men nu ska jag först och främst göra klart här hemma, diska och fixa lite. Sen ska jag sätta mig vid symaskinen.

Ha en jättefin dag alla, och på återseende senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    hej på er! Hoppas ni haft en bra dag? kram

  2. Fin bild på Loxygubben:)

Kommentarer är stängda.