Allmänt

En strålande vacker vinterdag!

vilodag1

 

Hej hej därute i solskenet alla!

 

I varje fall har vi solsken här i Borås, och det är en fantastiskt vacker vinterdag! Solen glittrar och gnistrar i den torra snön, så det ser ut som någon har spritt ut tusentals diamanter överallt. Tyvärr är det lite väl kallt bara. Själv har jag inga problem med det, men lilleman har, så några längre vinterpromenader blir det ju inte tyvärr. Dock njuter jag bara av att se det vackra genom fönstren. 🙂

Tv’n står på här hemma och jag sitter i soffan och småkikar på de olika julmatinéerna som går nu på dagarna. Det är inte alla jag tycker är bra, men jag gillar stämningen de ger bara med ljudet. *s* Dessutom döljer de oväsendet nerifrån, en aning i allafall. Det är bara dunkarna som slår i genom. Jag säger som Håkan sa härom dagen – hoppas verkligen att grannen under de här dårarna har åkt i väg nånstans över julen, så hon slipper lyssna på det här. Vi bor över och lider så av det – vad ska då inte hon göra?! Ja, jag vet ju att hon lider – hon är helt hysterisk. Så som sagt, hoppas för hennes skull att hon firar jul nån annanstans. 

 

I allafall,  jag fick precis samtal från Håkan som är på väg hem ifrån jobbet. Och han berättade att vi tyvärr inte får några lunchgäster idag. Maria och Micke vågar inte ta risken att åka så långt i det här väglaget, och jag förstår dem. Det varnas ju för halka och drivbildning och Håkan kunde själv tala om hur det såg ut på vägarna nu, han åker samma väg, och det var inte bra. Så vi får skjuta fram vår juldagsmiddag några dagar. Hoppas det blir bättre väglag framöver.

 

dreamcake1

 

Nu ska jag göra klart min drömtårta som står på diskbänken. Jag gjorde smörkrämen tidigare och den hade blivit för hård i kylen. Men nu har den stått framme ett tag och förhoppningsvis blivit bredbar. 🙂

Sedan är det dags att duka fram julbordet igen – för hjärtat och jag ska ju äta i allafall. 😀

Ha en fortsatt fin juldag alla och på återseende senare!

 

1abarbkermis-078

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. Hejsan.

    såg att du hade kommenteat i en annan blogg ang rosa hunter stövlar, vart man kunde beställa dom?

    Jag beställde mina från zooyork.se samt brandos.se. de finns i lite olika rosa nyanser. Mina åkte tillbaka. för de var lite för grisrosa för min smak 🙂 Vill ha mer bubbelgumsrosa..

Kommentarer är stängda.