Allmänt

En god julnatt alla!

img4

 

Hej på er alla goa!

 

Kikar bara in före sängdags och önskar er en fortsatt mysig julaftonskväll och en god natt när det blir dags. Klockan är snart halv ett så för många var det nog dags för länge sen. 🙂

Mamsen har tillbringat kvällen här hos mig. Vi kom på att det nog är mysigare att sitta tillsammans och titta på tv och dricka julmust än att göra det ensamma på var sitt håll. =)) Nu har vi varit ute på sista kvällsrundan med vovvarna, en väldigt kall runda måste jag säga. -13 har vi här nu men det känns som minus 20 – minst! Det yr omkring lite snökorn i luften men det kommer inga mängder i allafall, tack och lov. Både Håkan och hans dotter med sambo ska ut i trafiken i morgon och det räcker med att det finns folk som julstressar där, utan att vädret ska ställa till det också.

 

Nu ska jag ta med mig min vovve och gå och lägga mig i allafall. Han är toktrött, lilleman, efter en lång dag med lek, godsaker och grisknorrar. :-p

Sov så gott nu alla, och på återseende i morgon igen!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...