Allmänt

En mulen med varm morgon…

trippelflower12

 

Ja, god morgon på er därute alla!

 

En mulen morgon dock, men förhoppningsvis kanske solen tittar fram senare på dagen. Det är i allafall 7,5+ ute, trots att klockan bara är lite över sju. 🙂 Så här vill jag se mina balkonglådor inom kort. Måste köpa frön så fort jag kan så jag kan förodla lite. =))

I natt har det inte blivit mycket sömn för mig. Jag har nog sovit lite känns det som, men mesta tiden har jag legat vaken och försökt få tiden att gå med roliga ”dag”-drömmar. 😛 Ja, vad ska man hitta på när man bara ligger där, klarvaken? *s* Jag skulle nog kunna skriva hela romaner om allt jag fantiserar om när jag har mina sömnlösa nätter. Hehe!

Idag ska jag sätta mig i nagelhörnan en stund och jobba med nailtrainern. Förutom naglarna jag byggt på mig själv så har jag ju inte haft några kunder på ett par dagar, och jag vill inte bli ringrostig. Det lär väl kanske inte hända på ett par dar, men nu när man är nybörjare så bör man nog träna så ofta och regelbundet som möjligt. Snart har jag dessutom lite nya inbokningar och då vill jag vara inkörd ordentligt. 😀 Kolla gärna BT i morgon. Jag har lagt in en annons från och med tisdag och tre dagar framåt. 🙂

Jag testade förresten en tutorial från Youtube igår, och gjorde en design på mina nybyggda naglar. Jag fick lite bilder igår men inga direkta närbilder så jag ska testa idag igen. Lägger upp foton lite senare. Tyckte det blev riktigt snyggt faktiskt, och en grej som jag gärna gör igen. Ja, ni får se senare. 😉

Nu ska jag i allafall gå igenom mina mail, fb, dricka mitt kaffe och hela den där svängen som vanligt. 😀

Ha en riktigt fin dag alla och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. Heja dig!

  2. Cherlindrea säger:

    Monica: Tack vännen! 😀

Kommentarer är stängda.