Allmänt

Ny dag – ny vecka!

vovvarna110

 

Hej hej på er alla därute!

 

Då var det en ny dag och en ny vecka. Jag vaknade av att Håkan höll på att rasta hundar här på morgonkvisten. Han vägrar att ta de där två stollarna samtidigt utan tar dom en och en på tur. 😛 Nu har han åkt iväg för att greja i mc-lokalen och själv ska jag ta upp jullådan idag tänkte jag, och se vad jag ska pynta med i år. Jag hann inte med det igår när mamsen kom hem, men annars brukar jag pynta den 3:e advent.

 

Förutom det så tänkte jag baka lite bröd nu på förmiddagen, enkla goda frallor att ha till lunch. 😀 Jag skulle behöva lägga in ny sill också, men de senaste gångerna som jag har handlat på Maxi så har inläggningssillen varit tokslut. Jag hoppas dom hinner få in nytt innan jul, annars får jag åka till nån annan butik och handla. Det kommer att bli en hel del matlagning framöver inför jul – såå roligt! Inlagd strömming ska däremot Håkan få ta hand om, det är hans avdelning. 🙂

 

***

 

Men från det ena till det andra, idag är det dags för dragning i tävlingen som jag har i samarbete med SumoPix! 😀

Klockan 12.00 idag avslutas tävlingen och jag drar en vinnare som jag presenterar lite senare här på bloggen. Men än så länge har ni ca 2 timmar på er att vara med i tävlingen innan jag stänger kommentarsfunktionen.

 

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe till och sen är det dags för mig att sätta igång här.

Ha en jättefin dag alla, och på återseende senare!

 

tavlingsumo21

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. Gott att din mamma kommit hem.

Kommentarer är stängda.