Allmänt

Vad skulle du göra för 50.000 kronor?

betsson_tavling

Hej därute alla!

Det blev en dag i sängen för min del idag, för efter en dålig natt vaknade jag med migrän och det har inte gett med sig förän alldeles nyss. Det är inte bra än, men i allafall såpass att jag kan vara uppe. Det är ett himla otyg det där.

Hur som helst – över till något roligare! 😀 Vad skulle du göra om du vann 50.000 kronor?

Just nu kan du tävla om denna summa genom att antingen spela in en videofilm där du berättar om din dröm, eller så tar du en bild och skriver vad du skulle hitta på för pengarna om du vann. 😀 Varje vecka utses en veckovinnare som går till final där minst 10 stycken tävlar mot varandra. Dessutom utses veckans bästa videobidrag som vinner en iPad2. 🙂

Jag undrar vad jag skulle göra för 50.000 kronor? Jag tror dock att jag skulle dela upp det lite, på olika saker. För egen del skulle jag nog anmäla mig till fortsättningskurserna på nagelskolan. 😛 Men sen skulle jag också köpa en resa till hjärtat (och mig själv förstås..hehe) till något varmt land, så han får komma bort ifrån vintern som inte är hans grej precis. *s* Hade jag nån gång vunnit massa miljoner så hade jag köpt ett fint litet hus på Kanarieöarna eller liknande som vi kunde åka till under de värsta vintermånaderna. 🙂 Men en resa hade förstås varit underbart det också! Och till sist hade jag köpt nån fin present till min mamma. Nåt sånt där som hon verkligen vill ha men som man inte kostar på sig själv för att man tycker att det finns nödvändigare saker att lägga pengarna på. 🙂 Troligtvis ett presentkort på en rolig inredningsbutik, eftersom hem och inredning är hennes största intresse, och då kunde hon gå omkring och shoppa själv. 😀

Det är vad jag tror att jag skulle göra om jag vann den här summan. Vad skulle ni hitta på?

Ett av mina favoritbidrag i tävlingen är denna:

bidrag1

Om hon vinner så hoppas jag verkligen att hon får möjlighet att öppna en 4H-gård. 😀

Kika in och rösta på ditt favoritbidrag också, men framför allt – gå in och tävla själv! 😀 Det är ju ett jättelätt och roligt sätt att ha chansen att vinna så mycket pengar! =))

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...