Allmänt

En god natt alla! :-)

natti3

Hej på er alla därute!

Kikar bara in en snabbis och önskar er en god natt innan jag försvinner för i kväll. Det har varit en lång dag idag, mestadels tillbringad i sängen med täcket över huvudet. Nu på kvällen har jag i allafall kunnat flytta ut till soffan en sväng, men det blir ingen sen kväll för mig. Jag ska snart gå och lägga mig igen och försöka sova bort de sista resterna av migränen.

rosabandetlogga1

Gå gärna in och skänk en gåva till Rosa bandet, antingen genom länken här eller genom att SMS:a BESEGRA 5923 till telefonnummer 72988. Skriv ditt namn efter sifforna i meddelandet om du vill att det ska synas vem som har skänkt gåvan.

Ha det nu så jättegott och på återseende i morgon igen!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...