Allmänt Vardagsbetraktelser

Trick or Treat? =))

trickortreat1God kväll på er alla. smiley Hoppas ni har en trevlig fredagskväll där ute i stugorna. Här hemma har det mest kretsat kring cupcakes-bakning och dekorering idag och i kväll, och det har ju varit jättekul även om jag börjar känna mig lite trött i ögonen nu. Mycket pillejobb. smiley

Men så fick vi en kul besök här under tidiga kvällen. 🙂 Tre småtjejer ifrån huset kom och ”hotade” oss med bus. *s* Som tur var hade jag en stor skål med godis stående, jag brukar faktiskt ha det runt Halloween för vi får ofta besök av barnen i området. Och så var jag ju bara tvungen att ta lite kort på tjejerna också förstås. 🙂

 

 

 

 

 

trickortreat2

 

 Dom gick verkligen in för att se så hemska ut som möjligt, även om dom hade lite svårt att hålla sig för skratt när jag spelade apa bakom kameran. smiley

Himla kul tycker jag i allafall att det är, när dom kommer så här. Jag hoppas bara dom har fått stränga order att inte gå in till någon främmande, men det kan jag inte tänka mig annat. Nu för tiden är det ju en risk med nästan allting och det är ju varenda förälder medveten om.

Men nu ska jag luta mig bakåt i soffan en stund och vila min rygg. Jag har stått med baket så länge idag att jag fått riktigt ont i ryggen. Sen ska jag göra klart de sista dekorationerna.

Ha en fortsatt mysig kväll alla!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...