Allmänt Naglar Skönhet & hälsa

Beskrivning – Tonande glittrande lack…

naglarglitter1

 

Hej hej alla!

 

Sitter och grejar i nagelhörnan och tar mig bara en liten paus medans de olika lacklagren torkar. Jag testar lite olika tekniker när det gäller lack och dekorationer idag, och en sak som jag alltid tyckt varit himla snyggt är när lacken tonar ut från tippen och nedåt eller tvärt om – i olika styrkor – både vanligt färgat lack och glitterlack. Här kommer en tutorial som en tjej har gjort och lagt upp på youtube och sin blogg, där hon på ett superenkelt sätt visar hur hon gör en design i guld och silverglittrande lack som tonar ut. Riktigt fint tycker jag, och ett bra sätt att få vackra naglar utan att man behöver vara något proffs. 🙂

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    Okej det var synd skulle vilja ha en, men min far är vädigt allegisk, bor ju iofs själv, men då kan han inte alls komma och hälsa på heller :S :/

  2. säger:

    Vad fint! 🙂

Kommentarer är stängda.