Allmänt

En solig morgon…

loxymorgon7

 

God morgon på er alla!

 

Jaha, då har solen börjat stiga över grantopparna och det känns lite mer ”legalt” att vara vaken. *s* Det är bara 8,5 grader ute, så någon värme kan man inte tala om. Men himlen är knallblå och solen lyser som sagt, så jag undrar om det inte kommer att bli en riktigt fin dag ändå. 😀

Jag fick faktiskt sova en timme nu på morgonen, helt otroligt! *s* Men har man varit vaken i snart två dygn så gör den där lilla sömnen hur mycket som helst. Men när klockan var lite drygt halv sex så gav jag upp, då hade jag legat och studerat garderobsdörrar och tak alldeles för länge för att stå ut mer. Loxy hade inga som helst planer på att göra mig sällskap när jag klev upp. Han tog snabbt min uppvärmda plats under täcket och jag riktigt hörde hur han började snarka innan jag ens hunnit ut genom sovrumsdörren. Liksom min kära sambo, som förmodligen inte ens märkt att jag varit uppe största delen av natten. 😉 Åh, vad jag avundas hans goda nattsömn! 

 

Men nu är klockan strax över åtta och han kom precis upp här. Så nu ska jag plocka fram lite frukostbröd ur frysen, sätta på lite mer kaffe och umgås. 😛 Jag blir ju galet sällskapssjuk av att sitta ensam så här hela nätterna. Stackarn, han får aldrig vakna i lugn och ro när jag mer eller mindre kastar mig över min möjlighet till prat efter mina sömnlösa nätter. Haha!

 

Hoppas ni får en fin dag därute, och att det fina morgonvädret håller i sig.

Må så gott alla och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. åh, nu blir jag lite avis.. har ni sol?! Vi har de kallt precis som er, men vi har en grå å disig morgon. Hoppas solen letar sig hit oxå!

    kram

Kommentarer är stängda.