Allmänt

En sen morgon…

loxy391

***

God förmiddag på er alla!

Idag blev det en riktigt sen ”morgon” för min del. Jag somnade med huvudvärk i går kväll men trodde jag skulle lyckas sova bort det under natten. Så enkelt fick det dock inte vara, så vid åtta-tiden i morse släpade jag mig upp och tog ett par treo. Tillbaka till sängen igen och somnade om – för att vakna halv ELVA?? Jisses!! Nåja, jag har vaknat massor av gånger hela natten på grund av den där förbaskade huvudvärken så jag behövde väl en sovmorgon antar jag.

Nu blir det en lugn dag idag men ikväll ska ett par vänner till min mamma och mig komma på besök. Det blir lite mat, en massa prat och ännu mer skratt, om jag känner dem rätt. 😀 Jag tänkte laga i ordning en paj och en sallad till, det brukar vara en smidig rätt att bjuda på så här en spontan vardagskväll. 🙂

Nu väntar jag in min gubbe som har åkt iväg till kompisens jobb för att låna en stege, så vi kan sätta upp vår nya fina takkrona. Det ska bli så himla kul att se hur den blir på plats. En hänglykta ska också upp i taket, så idag blir det lite pyssel och borrande.

Men nu ska jag först av allt gå på en tur med min lilleman som myser i sina gosiga tröjor nu de här kalla dagarna. 🙂 Bara -2 just nu, men i går kväll var det ordentligt kallt. (för att vara här nere hos oss i allafall. *s*)

Hoppas ni får en fin måndag därute alla! Jag återkommer lite senare, med ett tips på urfina blockljus som en kompis till mig tillverkar och säljer. På återseende om en stund!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...