Inredning & design Inredningsprylar Pyssel & handarbete

Handgjorda dekorerade blockljus!

tulips11

God kväll på er alla!

Vi sitter och slötittar på Alexander den store men kommer nog snart krypa till sängs i stället, maken och jag. Det var inte så länge sedan vi såg den, och jag känner mig inte upplagd för en sån här krigisk film ikväll. Blir bara trött i huvudet av allt skrik, gap och trumpetstötar. Guben min kom hem vid halvnio-tiden efter en garagekväll med kompisarna och dom hade visst haft en riktigt trevlig skruvarstund därnere. 🙂 Själv har jag gått omkring hela kvällen och fixat med såna där ”släpar-efter-saker” här hemma, och med Sagan om Isfoket i hörlurarna. På köksbordet står min stora, vackra bukett med tulpaner i blandade färger som hjärtat kom hem med till mig idag. 😀 Det är ju Tulpanens dag och från och med nu kommer jag att ha tulpaner på köksbordet ända fram tills att jag kan plocka mina blommor utomhus. 🙂 Jag gjorde så en vårvinter för några år sedan och kom upp till ganska många buketter innan diken och ängar bjöd på vildblommor. =)) Men det är ju så himla fint med färska blommor på borden!

***

ljus12

***

Från det ena till det andra – här kommer ett par bilder på ett urval av ljus som min kompis tillverkar. Eller ja, hon tillverkar inte själva ljusen, utan hon dekorerar enfärgade, oftast vita, blockljus med motiv från servetter. Ungefär – men inte helt – som decoupage. Jag fick ett par stora fina blockljus med julmotiv i födelsedagspresent av henne som stod på julbordet i år, och nu ska jag beställa ett par med något vårligare motiv tänkte jag. 🙂 Det finns fantastiskt vackra servetter, med änglar, blommor, gammeldags motiv och massa annat som hon kan föra över på ljusen.

***

ljus22

***

Är någon därute intresserad av att beställa blockljus så kan ni maila henne på valmina@hotmail.com. Har ni några speciella önskemål om färger eller motiv, hör efter vad hon har för sortimentet för tillfället och hur möjligheterna till specialgjorda ljus ser ut. 40:- styck tar hon för ljusen. Periodvis kan ni få räkna med några dagars leveranstid då hon inte håller ett stort lager. 🙂

***

Nu ska jag försöka bestämma mig för om jag ska se klart filmen eller lägga mig och sova. 😉 Det lutar åt det sista, det är en dag i morgon också. =))

Ha en fortsatt fin kväll alla och på återseende i morgon!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Vilka ljvuliga tulpaner!

Kommentarer är stängda.