Mat & Bak Pyssel & handarbete

Evelyns hjärtekaka!

evves-kaka1

 

Hej hej!

 

Måste bara kika in och visa er Evelyns egna kaka som brorsan mailat över kort på. Jag var ju inte närvarande när kakan bakades, så jag blev förstås jätteglad att Dennis tänkte på att fota den i stället. Kvalitén på korten är tyvärr inte så bra eftersom de är tagna med mobilkamera, och jag vet inte om brorsan resize’at dem innan han mailat över dem för de var verkligen pyttesmå.

Jaja, nog om det. Så här blev i allafall kakan som gjordes utav Lilifee-paket jag köpte till Evelyn.

 

lillifeeeve1

 

I paketet ingick kakmix, glasyrmix, hjärtform, blomströssel, ett decilitermått och en karta med söta klistermärken. Själv fick man tillsätta smör, ägg och mjölk till kakmixen och lite vatten till glasyren.

Evelyn och Dennis kom förstås upp till oss och lämnade en bit av kakan till Håkan och mig när den var klar, och den blev faktiskt riktigt god! En frisk och fräsch citronsmak och kakan var hög och luftig. Nu har även jordgubbsmuffinsarna kommit tillbaka in i affären så nästa gång ska jag köpa ett sånt till Evve och hoppas att hon tycker det är roligt också. 😀

 

Det är i allafall en riktigt kul liten grej att ge dom små så dom får baka själva, och förutom de ovannämnda sakerna så ingår ju allt för att göra en riktigt fin kaka. I muffinspaketet får man med bland annat söta muffinsformar, strössel och lite annat.

På Maxi Stormarknad kostar ett sånt här paket 29:-, ett fullt överkomligt pris för ett par timmars sysselsättning tycker jag. 😉

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    SÅ sött, kanske man ska köpa till småsyskonen som älskar att baka 🙂 Precis som storasyster 😉

Kommentarer är stängda.