Allmänt

Hej alla i förmiddagskylan…

vinterformiddag1

 

God förmiddag på er alla!

 

Hoppas ni har haft lite bättre nattsömn än vad jag har haft. Det blev inget i natt, och när Håkan gick upp i morse strax över fem så gjorde jag honom sällskap vid morgonkaffet. Först vid 8-tiden när grannen lugnat ner sig gick jag och lade mig igen, men det var ”falskt alarm”, alltså dom var fortfarande hemma. Så strax därpå var oväsendet igång igen så någon sömn blev det inte. Herregud, vad jag längtar till månadsskiftet när dom flyttar och vi kan börja leva normalt igen.

 

Idag ska jag greja lite vid datorn tänkte jag. Lite uppdateringar och sånt som behöver göras. Och förhoppningsvis får jag lite tid över till nagelhörnan också. 😀 Tänkte jag skulle bygga lite gelénaglar för att hålla igång det jag har lärt mig tidigare. Dessutom är det ett perfekt sätt att lyssna på ljudböcker – hålla fingrarna sysselsatta samtidigt som man lyssnar. Jag är alldeles för rastlös för att bara kunna ligga still och lyssna. Så idag misstänker jag att min ljudbok kommer ta slut, och Storytel har inte fått in fortsättningen ännu. Jag ska ta och skicka in ett önskemål tror jag, annars får jag köpa ljudböckerna nånstans.

 

Jaha, det här jag ska försöka börja med så snart som möjligt så jag slipper lyssna på den där stackars gråtande ungen här nere timme ut och timme in. Det kryper i mig av stress redan nu, så det lär inte bli en lätt dag. Jag undrar hur många som skulle stå ut med det här som vi har haft de senaste månaderna? Det finns dagar då jag nästan hyperventilerar här hemma. Jag hoppas verkligen att soc tar alla anmälningar på allvar.

 

Nåja, nog om det. Nu ska jag ta mig en kopp kaffe till och sen ska jag flytta in i arbetsrummet. 🙂

Ha en bra dag alla, och på återseende lite senare!

 

clinidermtavling1

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...