Allmänt

Viken sommardag!

vader11


En liten skärmdump på dagens väder på klart.se. 😀 Vilken sommardag! Idag är det verkligen tropisk värme! =))

Jag sitter ute på balkongen i skuggan, och här ute är det 26 grader nu. Och trots att det blåser så är det otroligt varmt. Jag kan bara tänka mig hur hett det kommer att bli när solen når hit om ett par timmar. Nu är det dock skugga som sagt och det är perfekt att sitta här ute. Jag tänkte jag skulle kila ner till mamma en sväng och bjuda henne på en choklad- och jordgubbsbakelse, men jag har inte orkat ta mig i kragen och gå ner än. 😛 Håkan, Danne och Kjellis har dragit iväg på en liten mc-tur till Lidköping idag men på grund av värmen så ville jag ha lite koll på min vovve. Det är ju ändå bara ett par dagar sedan han var sövd i narkos, så han är fortfarande lite trött efter det. Just nu ligger han i sin egen balkongstol och sover som en stock i skuggan. 🙂


Jag tror inte det blir så många knyck idag, utan jag kommer nog mest sitta och njuta av sommaren ute på balkongen. Så jag kikar in lite senare och ser vad ni har för er. 😉

Må så gott alla och ha en härlig dag!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...