Allmänt

En underbar sommardag!

pinkflowermorning1

Hej hopp och god morgon på er alla! 😀


Det är en underbar morgon, redan 23,5 grader varmt! Enligt klart.se så skulle det regna nu, men det ser vi ingenting av. Lite molnigt kanske, men resten av dagen ska bli solig och klar. Det hoppas vi stämmer. =))

Jag sov lite längre idag, efter en något krånglig natt av nån anledning. En sån där vakna-somna-vakna-somna natt som gör att man blir komplett galen. Men nu känner jag mig ganska pigg ändå, så jag hoppas det håller i sig. Det är nästan så man tassar på tå nu, för jag är livrädd att jag ska åka på ett sånt där tvådagars hemskeanfall lagom till vi ska åka till Härnösand. Det finns ju inte en chans att jag kan åka då. Jag kommer ju inte ens ur sängen när det slår till. Men som sagt, jag tar det lugnt, gör inget som kan utmana ödet och bara glider omkring de här sista dagarna. Det är ganska skönt det också. 😉


dans-hoj


Jag var inne på fb tidigare och norpade åt mig en bild som Veronica lagt upp där, på Dannes nya hoj som gubbarna var och hämtade i går i Gbg. Verkligen supersnygg! 😀 Vi får väl se om det blir nån tur idag så jag får se den ”live”. 😛 Det beror på om jag kan få lite vovvevakt idag och att det inte blir en alltför lång tur, för jag törs som sagt var inte ta några risker med min j***a skalle.


Jaja, nu ska jag ta itu med lite morgonsysslor här och sen får vi se vad dagen för med sig.

Ha nu en underbar lördag alla, och på återseende lite senare!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...