Allmänt

En trött onsdagskväll..

nattabild2

 

God kväll på er!

 

Hoppas ni har haft en bra dag alla?

Själv har jag, som jag nämnde tidigare, haft lillasysterbesök idag och det var verkligen jättemysigt! Det var så himla längesen vi hade tid att bara sitta och babbla över en fika. Jag passade förstås på att prova ut naglar på henne idag också, men mer har jag inte gjort med dem än. Det ska jag börja med i morgon om jag är tillräckligt pigg. Hon har nämligen valt ut en design som jag aldrig gjort förut, så det ska helt klart bli spännande att göra. 😀

 

Mitt paket från J-Nails.se kom idag också. Dom är verkligen helt otroliga! Jag beställde i går förmiddag, och redan idag har jag alltså varorna hemma. Det kallar jag snabb leverans! Dessutom har dom kanonservice och bra priser, så jag är verkligen supernöjd med dem.

Det jag fick hem idag var de 36 burkarna med gelé i olika färger, så jag tänkte jag skulle testa lite av dem också i morgon. 🙂

 

Men nu ska jag bara slöa en stund till framför tv:n och sen hoppas jag att jag får sova. Det har varit en lång dag och jag är toktrött efter natten som var med dålig sömn.

 

Hoppas ni har en mysig kväll därute alla, och får en god natt när det är dags!

 

På återseende i morgon bitti igen.

 

rosabandet-resize12

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    Godmorgon syster 🙂

    På tal om att byta ut… Jag blev dökär i din skjorta igår, så du ska få prova min och se vad du tycker 🙂 Snaaaart…. 🙂
    Nästa vecka på Måndag tisdag eller onsdag har jag lång ledigtid så vi skulle kunna gå och fika under. Vore jätteroligt! Eller om du vill följa med mig och mamma på en liten runda på Fredag?
    Vi får prata mer om det, men ha det så gott så länge. Pusspsuss looove 😉

  2. Det är så spännande att följa dina äventyr med nagelutbildningen:)

Kommentarer är stängda.