Allmänt

Morgon vid symaskinen…

loxymorgon39

 

God morgon på er alla!

Hoppas ni har haft en god natt. 🙂

Jag kom tidigt på benen idag precis som jag planerat, trots att jag varit vaken nästan hela natten, så jag har redan hunnit sitta vid symaskinen en stund. 😀 Förhoppningsvis hinner jag bli klar med mina kuddar idag. Det är ju ingen speciellt svår sömnad, bara väldigt enformig. Jag har alltid varit otroligt slarvig med att sicksacka kanterna på mina tyger, bara för att jag tycker det är så himla tråkigt att sitta där och toksy alla dessa längder, för att sedan få sy dem en gång till. Jag har tydligen en overlockfunktion på min maskin, men jag har inte kommit så långt att jag har lärt mig hur den funkar ännu. Jag har ju bara haft maskinen i typ tre år…haha!
Hur som helst så slarvade jag med kanterna av ren slöhet, vilket naturligtvis resulterade i mängder av gardiner, kuddöverdrag och andra saker som repades upp och fransades sönder efter bara ett tag, och hade jag tur så fick jag ändå sätta mig och sy den där sicksackningen sen och till råga på allt sy om allt annat också. Hade jag otur så var det så trasigt att det inte ens gick att rädda.

 

Så numera sitter jag snällt och syr alla de där urtrista metrarna tygkanter och känner mig riktigt duktig för att jag är så noga. *skratt* Jag slipper ju i allafall sy om allt om ett halvår igen. 😛

 

***

 

Sen tänkte jag baka ett par saker idag också, som jag nämnde i går kväll, men det börjar jag inte med förän lite senare. Jag tycker visserligen om att göra lite olika saker parallellt, men att sitta vid symaskinen och samtidigt stå vid köksbänken och baka – det klarar inte ens jag, hur entusiastisk jag än är..hehe!

 

Så nu ska jag fortsätta med mina kuddar och hoppas att jag blir klar med dem i rimlig tid idag. Jag tittar in lite då och då när jag behöver en paus. 😉

Ha en jättefin dag alla, och så håller vi tummarna för att vi får lite sol längre fram på dagen. Just nu är det ganska gråtrist ute.

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(4) kommentarer

 1. säger:

  Hej vännen!

  Tack för ditt söta inlägg…. Vad du håller på att fixar och syr (jag fattar inte att du hinner)
  Jag blir så nyfiken på din lilla hemlis och nyfiken i en strut som jag är så är jag extra, extra nyfiken.

  Vad blir det för bak idag då? Cupcakes? Själv har jag satt igång med en sk. gå ner i vikt kampanj med mig själv. Tänker inte hålla på och älta det på bloggen då jag har en förmåga att alltid tröttna efter ett tag men nu ska jag verkligen försöka hålla efter mig själv och då menar jag framförallt med godis och bakverk (är beroende) skulle behöva lägga in mig på en sockeravvänjnings klinik.

  Ha nu en fortsatt ”fab” dag och glöm inte att fota dina härliga baverk så snålvattnet kan rinna här hos mig genom datorn.

  Kram från Nettisens

 2. Go morron (ler)

  Hoppas ni får en toppendag!!!
  KRAM

 3. Cherlindrea säger:

  C: Tack gumman! Hoppas du har haft en fin dag också!
  Kramar!

 4. Cherlindrea säger:

  Nettisen: *Skratt* Ja, det är ju egentligen inte min hemlis utan min systers, men den är liksom lite rolig för mig också om man säger så… äsch, nu ska jag inite babbla här så jag försäger mig. 😛 😛
  Idag blev det inga cupcakes, men jag ska ta och lägga upp några bilder på ett par som jag inte har visat än. Det blev äppelkaka och matbröd idag. Inte lika roligt som att dekorera cuppisar, men kul det också. 😀
  Lycka till med din kampanj. =)) Jag vet precis hur det är, fast jag kämpar åt andra hållet i stället. Och det är verkligen inte lätt det heller. Jag önskar jag hade mer behov av att äta allt jag gör, men jag är mest road av att göra det. Det är min stackars sambo som får äta upp allt istället och han kämpar med samma sak som dig. Så jag måste nog tänka lite på vad jag gör i fortsättningen. 🙂

  Hoppas du har haft en härlig dag och må så gott! Kramar om!

Kommentarer är stängda.