Allmänt

Nattinatt sötisar! :-)

loxyevening21

 

Hej på er alla därute!

 

Hoppas ni har haft en fin dag idag i vårsolen. Det har inte varit speciellt varmt här, men jag är glad så länge det inte regnar i allafall. 🙂

Det blev inte mycket gjort för mig idag vare sig det gäller sömnad eller något annat, för jag har suttit i telefon. Haha, ja det är faktiskt sant – halva dan ungefär. *skratt* Men det var ett absolut supertrevligt, roligt och intressant samtal så jag offrade mer än gärna en pysseldag på det, utan tvekan. Tack för några jättetrevliga timmar Lori. 😀

***

Kvällen har jag också ägnat åt telefonsamtal, den här gången med min syster, med allehanda kontakter igång på msn. Det pågår en väldigt spännande sak just nu, och jag håller alla tummar och tår jag har för att det ska gå vägen. Men än så länge är det superhemligt på min systers order, så det är bara att bita sig i tungan (fingertopparna) och hålla tyst. 😛 Men så fort jag får klartecken så kommer jag berätta vad det handlar om. 😀

***

Nu känner jag att jag är ganska trött i huvudet efter allt telefonpratande så det börjar bli dags för mig att tänka på refrängen. Jag har i allafall förberett alla tyger idag, så i morgon ska jag sätta mig vid symaskinen så fort jag kan på morgonen så jag kommer igång tidigt. Jag ska även baka ett par saker i morgon, dels en äppelkaka i långpanna och så tänkte jag äntligen få gjort de där härliga gifflarna som Nettisen tipsade om på sin blogg och som jag berättade om härom dagen.

Så i morgon har jag en hel del på gång (precis som jag inte alltid har det…*s* ) så jag vill verkligen komma upp i tid. Ingen sovmorgon med andra ord. 😉

 

Sov så gott alla, och hoppas ni får en god natt! På återseende i morgon. Nu ska jag ta min vovve och krypa i säng. 🙂

 

cutecolorsloveline2

 

 

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

 1. säger:

  Hej sötast och tack så hjärtligt själv. Det var super trevligt att prata med dig. Vi får göra om det snart igen. Ska bli så spännande att se hur allt går!
  Jag fick dra lite hastigt igår kväll då sonen vaknade 3 gånger! Det var bara att ge up.
  Lycka till med dagens syprojekt!
  Många kramar till er

 2. Cherlindrea säger:

  Lori: Hej gumman! Ja, det måste vi verkligen göra! 😀
  *skratt* Jag misstänkte nästan det när du bara försvann. 😛 Men det är ingen fara, det är ju så det är. =))

  Jag har haft fullt upp med både bak och sömnad idag, men lite nytt har jag hunnit höra. 😉
  Jag hör av mig.
  Hoppas du har haft en fin dag!
  Massa kramar!

Kommentarer är stängda.